avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Clase CAEN si diferenta acte infiintare intre SRL si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Clase CAEN si diferenta acte infiintare intre SRL si SRL-D

La infiintarea unui SRL-D trebuie sa intocmesc actul constitutiv a.i. sa în obiectul de activitate cel mult 5 (cinci) grupe de activitate prevăzute de clasificarea activităţilor
din economia naţionala în vigoare (CAEN Rev 2). Care sunt clasele: cele din 3 cifre sau 3 (activitatile in sine)?
In ceea ce priveste actele ce trebuie depuse la ORC, m-am uitat pe site-ul lor si, in ideea ca se indeplinesc conditiile infiintarii unui SRL-D, exista vreo diferenta intre un SRL si un SRL-D (actele ce trebuie depuse la ORC)?

Alte discuții în legătură

Coduri caen lucutza55 lucutza55 buna ziua. am mare nevoie de o lamurire. in ordonanta de infiintare a srl-d se spune ca sunt admise 5 grupe de activitate prevazute de clasificarea ... (vezi toată discuția)
Problema grupa caen srl-d okktodesign okktodesign Buna seara! Am o problema si nu stiu cum sa rezolv! Cand am infiintat SRL-D in anul 2014, doamna de la Reg.Com m-a indrumat sa aleg maxim 5 coduri caen. Eu ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d pe cod caen 4711? razvanstroe razvanstroe Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie. Am fost azi la ONRC sa-mi deschis un srl-d (minimarket in zona rurala) si dupa cateva ... (vezi toată discuția)