avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de timbru 2013
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de timbru 2013

Buna seara
Va deranjez si eu cu o problema legata de aceasta taxa de timbru...
Sunt posesorul unui autoturism fabricat in 2006 si inmatriculat in septembrie 2006.Acest autoturism a fost cumparat din Romania de la un dealer [ EDITAT - incalca pct. 2.8 din Regulament] in 2006,deci inmatriculat RO de la acea data.Eu am cumparat-o in anul 2010,deci transcrisa deja a doua oara.
Intrebarea mea este daca eu o sa vand aceasta masina cel care o va cumpara va plati aceata taxa de timbru?

Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Aspect taxa poluare 2012 CALIN74 CALIN74 in 2006 am inmatriculat pt. prima oara in RO un autoturism second hand adus din germania;la acea data nu exista aceasta taxa de poluare dar am achitat accize ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare auto zaris zaris Am achiziţionat în luna septembrie 2009 un autoturism nou (1461 cmc, euro 4). Am plătit 1100 lei taxa de poluare. Se poate recupera aceasta taxă. (vezi toată discuția)
Noua taxa auto dinuv dinuv va salut.am o intrebare legata de noua taxa auto,aplicabila din 2013.daca eu cumpar anul acesta(2012)o masina din germania,fabricata in 2002 de ex.,si o ... (vezi toată discuția)