avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

Buna seara,

Am platit acum 2 ani taxa de poluare de 1200 de euro si as vrea sa recuperez acesti bani, dar trebuie sa fac cererea aceea si dosarul ca sa il depun la judecatoria din judetul meu, ma poate ajuta un avocat va rog mult?

[editat] este mailul meu.

Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2013
Lucian Huzum, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 09:49, 20 Februarie 2013
Va puteti alege un avocat din lista de consultanti sau puteti solicita unul de la Baroul existent la nivelul judetului in care locuiti. Este interzisa recomandarea in forum a unor persoane indiferent de specialitatea profesionala. De asemenea, este interzisa afisarea in forum a datelor de contact, motiv pentru care v-am sters adresa de e-mail.
Va multumesc pentru intelegere.
Moderator Lucian Huzum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un avocat pt recuperarea taxei auto UnDac UnDac Buna, Caut un avocat care e specializat in asa ceva, doresc sa recuperez taxa auto ce am platit-o in 2010 si sa ma lamureasca cum e si cu noul ... (vezi toată discuția)
Asigurare facuta de banca fara acceptul meu cristinafeb cristinafeb Buna ziua, Sunt o clienta a bancii [editat] si in cursul diminetii de 5 mai 2012, avand circa 45 ron in cont cu o zi inainte, constat ca s-a retras fraudulos ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto adriana vulcu adriana vulcu Am cumparat in 2010 o masina ford focus fabricata in anul 2000. La inmatriculare am platit taxa auto de 930 euro. Cum imi pot recupera acesti bani (vezi toată discuția)