Am nevoie de ajutorul dvs. cu privire la prescrierea unui furnizor din 2005. Societatea comeciala care doreste sa prescrie aceste sume a preluat furnizorul de la o alta firma, cu datorii. Au existat niste neintelegeri cu marfa luata de la furnizor si brusc s-a hotarat tacit sa nu se mai plateasca ( asa ni s-a comunicat). Dar nu exista nici o hartie din care sa rezulte acest lucru. Nu au existat somatii de plata, absolut nimic. Intrebarea mea este cum le pot prescrie fara documente legale sau ce trebuie facut in acest caz??
Este corect ceea ce-mi spuneti, sunt de acord dar nu trebuie sa am si o baza legala in afara decretului 167/1958....eu cu asta sunt nedumerita......ma scuzati ca insist.........dar imi da batai de cap ...........
Sa zicem ca vine un control......si intreaba de ce s-au prescris sumele respective, ce documente ii arat? Facturi nu am fiindca am preluat doar sumele ( in ct.409 si 401, 404) si un proces verbal de predare primire de la firma din care s-a divizat societatea noua ......Este suficient?
Sper ca m-am facut inteleasa.......
Prescriere datorii
alin_bv
Spuneti-mi va rog in cat timp si in ce conditii se pot prescrie datoriile catre stat . Exista vreo lege prin care nu se mai pot prescrie datoriile ? Daca da , ... (vezi toată discuția)
Creante si furnizori
iulia53
AM preluat de curind o societate,dar am mici problem cu soldurile la 411 si 401 din Balanta.Situatia este urmataorea:-LA ct.411 am citva clienti neincasati din ... (vezi toată discuția)