avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Garantie participare licitatie IMM
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Garantie participare licitatie IMM

Daca sunt IMM am dreptul sa paltesc numai 50% din garantia solicitata. Daca aceasta este in val de 1% din valoarea estimata, mai pot plati 50 % sau trebuie sa o platesc in totalitate pentru a ma incadra in Art 278-1 Alin (1) pct. a) ?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 17:12, 20 Februarie 2013
Dvs. platiti conform Legii 346, 50% din valoarea garantiei solicitate de AC. Incadrarea si aplicarea art.278^1 este in sarcina AC.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2013
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie-respingere oferta pentru garantia de participare misu_buc misu_buc Am o nedumerire, participand la o licitatie unde erau 5 ofertanti, 4 dintre ofertanti am fost descalificati pe motivul: “garantia de participare in ... (vezi toată discuția)
Suma retinuta in cazul respingerii contest de catre cnsc danatmr9 danatmr9 Buna ziua! Ma ocup de achiztiile publice la o societate care este IMM. Voiam sa intreb daca suma retinuta in cazul respingerii contestatiei de catre CNSC se ... (vezi toată discuția)
Retinere garantie de participare in baza art.278^1 din oug 34/2006 Jurist TM Jurist TM Buna ziua! Am urmatoarea problema: Am contestat comunicarea rezultatului procedurii la o licitatie si CNSC ne-a respins contestatia. Acum am primit de la AC ... (vezi toată discuția)