avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturile unui fost angajat?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturile unui fost angajat?

Buna ziua,
Doresc sa inteleg ce pot face in situatia urmatoare:am lucrat ca si tehnician topograf la o multinationala si doresc sa ma autorizez ca topograf pentru categ B si C,dar conform ORDINULUI 107/29.10.2003 la OCPI la dosar trebuie anexata lista de lucrai de specialitate realizate si a celor la care am participat care trebuie sa semnata si stampilata de firma unde am lucrat dar cei de acolo m-au refuzat verbal cei din conducere sustinand ca nu imi elibereaza.dar cei de la OCPI cer si fara ea nu pot participa la examenul de autorizare .De asemenea refuza sa elibereze si scrisoarea de recomandre.ce sa fac?Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!!!!!!!!!!!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2013
julieralu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 12 Martie 2013
situatia descrisa de dvs constituie un abuz savarsit de societatea multinationala la care ati lucrat. Formulati un scris o notificare catre conducerea societatii in care solicitati comunicarea situatiilor de lucrari realizate de dvs si motivul desigur, in caz contrar aveti dreptul la despagubiri din partea acestora
Multumesc mult pentru raspuns si m-am gandit la acest lucru dar problema e si mai mare deoarece legal ei trebuie sa-mi ofere raspuns scris in 30 de zile dar e posibil ca aceasta companie sa plece definitiv din tara si cred ca e mai grav.Conducerea desi i--am anunta verbal au refuzat............daca refuza in scris ce pot face si ce mijloace de atac am?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2013
julieralu, utilizator
Ce pot sa fac in situatia in care managerul continua sa refuze semnarea listei de lucrari de specialitate si a celor la care am participat conf legii...............am trimis solicitarea si a ajuns la firma in data de 21.02.2013 ce pot face?
Poate doar o actiune in instanta sa promovati pentru asa ceva ...:-/
Ok dar nu pot sa ii oblig cumva fara sa ajung in instanta deoarece tot ce am solicitat a fost conf legii nimic alceva...........cui sa ma adresez?Nu pot sa-i constrang cumva?
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2013
julieralu, utilizator

Alte discuții în legătură

Autorizare cadastru - pfa ady09 ady09 in cazul in care am absolvit o facultate in care s-au facut 2 semestre de topografie si ulterior am mai facut un curs postuniversitar de cadastru cu durata de ... (vezi toată discuția)
Consultanta Cristian Fara Cristian Fara in Ordinul 107/2010 al dir.gen. OCPI : \"Art. 23. - (1) Persoanele fizice autorizate au următoarele drepturi: a) să desfăşoare activităţi în ... (vezi toată discuția)
Cadastru - autorizatie ocpi / ancpi magika magika Buna ziua! Sunt studenta la Universitatea din Bucuresti, la Facultatea de Geografie, sectia Cartografie cu aplicatii in cadastru. Am cateva nelamuriri in ... (vezi toată discuția)