avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturile unui fost angajat?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturile unui fost angajat?

Buna ziua,
Doresc sa inteleg ce pot face in situatia urmatoare:am lucrat ca si tehnician topograf la o multinationala si doresc sa ma autorizez ca topograf pentru categ B si C,dar conform ORDINULUI 107/29.10.2003 la OCPI la dosar trebuie anexata lista de lucrai de specialitate realizate si a celor la care am participat care trebuie sa semnata si stampilata de firma unde am lucrat dar cei de acolo m-au refuzat verbal cei din conducere sustinand ca nu imi elibereaza.dar cei de la OCPI cer si fara ea nu pot participa la examenul de autorizare .De asemenea refuza sa elibereze si scrisoarea de recomandre.ce sa fac?Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!!!!!!!!!!!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2013
julieralu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 12 Martie 2013
Nu vad in ce masura v-ar ajuta ITM-ul ... obligatia despre care vorbiti este prevazuta intr-un act normativ?
Doresc să specific faptul că această listă de lucrări este mentionată şi este prevăzută în Monitorul Oficial al Romaniei,Partea I,nr 231/13.04.2010- Ordin pentru aprobarea regulamentului privind autorizarea sau recunoaşterea autorizării persoanelor fizice şi juridice române , ale unui alt stat membru al Uniunii Europene sau ale unui stat care aparţine Spaţiului Economic European în vederea realizării şi verificării lucrărilor de specialitate în domeniul cadastrului , al geodeziei şi al cartografiei pe teritoriul României , art.6 , litera c si de asemenea Legea 7/1996-legea cadastrului şi a publicităţii imobiliare ;Ordinul 107/2010 regulament privind autorizarea sau recunoasterea autorizării.
Da-si am studii superioare de specialitate in geodezie la zi
Eu ma refeream la obligatia angajatorului de a va semna acea lista ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare cadastru - pfa ady09 ady09 in cazul in care am absolvit o facultate in care s-au facut 2 semestre de topografie si ulterior am mai facut un curs postuniversitar de cadastru cu durata de ... (vezi toată discuția)
Consultanta Cristian Fara Cristian Fara in Ordinul 107/2010 al dir.gen. OCPI : \"Art. 23. - (1) Persoanele fizice autorizate au următoarele drepturi: a) să desfăşoare activităţi în ... (vezi toată discuția)
Cadastru - autorizatie ocpi / ancpi magika magika Buna ziua! Sunt studenta la Universitatea din Bucuresti, la Facultatea de Geografie, sectia Cartografie cu aplicatii in cadastru. Am cateva nelamuriri in ... (vezi toată discuția)