avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Citatie Judecatorie - Sa propuneti probe
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Citatie Judecatorie - Sa propuneti probe

In urma unui accident rutier politia m-a desemnat ca vinovat de producerea accidentului si am fost amendat. Ulterior am contestat la tribunal amenda, solicitand in contestatie vizionarea inregistrarii video de la locul accidentului, fiind o intersectie monitorizata video.

Am primit citatie de la tribunal in care este mentiunea "Sa propuneti probe".

Va rog sa ma lamuriti ce ar trebui sa fac.Trebuie sa propun eu probe, din moment ce am solicitat in contestatie vizionarea probei video? Cade in sarcina mea sa solicit aceasta inregistrare, avand in vedere ca inregistrarile video se fac de catre primarie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Delia19 , utilizator 17:05, 21 Februarie 2013
In sustinerea actiunii ,procedura legala prevede ca partea sa solicite instantei de judecata incuviintarea de probe care pot fi inscrisuri, interogatoriu,testimoniala cu martori,cu expertiza tehnica ,etc
Este dreptul partii sa solicite instantei incuviintarea probelor care apreciaza ca ii sunt necesare in sustinerea si probarea actiunii ce face obiectul judecatii
Multumesc pt raspuns, insa va rog sa ma ajutati sa inteleg.
Proba video am solicitat-o in contestatia depusa la tribunal, in ideea ca aceasta va fi solicitata de catre tribunal primariei. Nu cred ca mi s-ar pune mie la dispozitie de catre primarie, pt a o prezenta instantei de judecata.
Sa repet aceasta solicitare la prima infatisare, la asta se refera "Sa propuneti probe"?
Mentionez ca martori sau alte probe nu am.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pv circulatie victor ursutiu victor ursutiu Mi-a fost retinut permisul pe motiv ca nu am acordat prioritate unui pieton, pe trecere marcata pe un bulevard cu 3 benzi de circulatie pe sens despartite de ... (vezi toată discuția)
Înregistrarea video a examenului auto Lic S Lic S Ca martor la examenul auto, proba practică (orașul), ai dreptul de a filma traseul persoanei care susține proba? Dacă da, în ce condiții? (vezi toată discuția)
Solicitare interogatoriu parat radu16 radu16 buna seara ,,,cum trebuie sa solicit instantei ,chemarea la interogatoriu ,pentru un parat ? inmanez judecatorului solicitarea scrisa pentru ... (vezi toată discuția)