avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariale pt perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariale pt perioada de proba

Buna ziua,

Daca am lucrat o perioada de proba la o firma aflata in insolventa si nu mi s-a platit perioada lucrata pe motiv ca inca nu sunt bani, cum se procedeaza avand in vedere ca nici nu mi s-a facut contract, acesta fiind si motivul pentru care am renuntat la job, neavand incredere ca e ceva ok. In cate zile de la inceperea lucrului ar trebui facut in mod normal contractul pe perioada determinata? Si cum pot dovedi ca totusi am lucrat zilele respective daca nu mi s-a facut contract?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: petruta4 , utilizator 07:38, 26 Februarie 2013
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba se plateste? gargamella gargamella buna ziua -am lucrat intr-un bar 3 zile -la inceput patroana mi-a zis k o sa ma angajeze cu c.i.m si mi-a cerut sa perfectez cele necesarii angajarii -dupa ... (vezi toată discuția)
Ce ma sfatuiti sa fac in asemenea imprejurari?!....uneori sunt disperata de modul cum angajatorii isi trateaza angajatii noi! larafabian larafabian ...Deci, nu vor sa-ti faca contract de munca din prima sau cel tarziu a doua zi de munca.....cum e legal sau ce atitudine trebuie sa adopt in fata acestei ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba silviu35 silviu35 ANGAJATORUL are drept sa te tina 4 zile in proba a 4 ore si sa iti ceara actul de indentitate in original la el permite legea sa faca asa ceva. (vezi toată discuția)