Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

gargamella 
	    	Utilizator

gargamella 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

gargamella 
	    	Utilizator

gargamella 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Adriana ioana	                   

Buna seara,am lucrat 12 zile la o patiserie inca de prima zi mi s.a spus ca am deja contract de munca dar eu nu am semnat nimic si nici nu am vazut acel ... (vezi toată discuția)
	                    Adriana ioana	                   

Buna seara,am lucrat 12 zile la o patiserie inca de prima zi mi s.a spus ca am deja contract de munca dar eu nu am semnat nimic si nici nu am vazut acel ... (vezi toată discuția)

noname4jess	                   

Am lucrat un timp de o luna de zile la un local pe incredere , nu mi s-a incheiat un contract, patroana invocandu-mi varii motive si promitandu-mi un contract ... (vezi toată discuția)
	                    noname4jess	                   

Am lucrat un timp de o luna de zile la un local pe incredere , nu mi s-a incheiat un contract, patroana invocandu-mi varii motive si promitandu-mi un contract ... (vezi toată discuția)

Amelia Natalia	                   

Buna ziua va întreb dacă se poate desface contractul de munca fara demisie in condițiile in care este un contract cu perioada de proba de 90 zile.mentionez ... (vezi toată discuția)
	                    Amelia Natalia	                   

Buna ziua va întreb dacă se poate desface contractul de munca fara demisie in condițiile in care este un contract cu perioada de proba de 90 zile.mentionez ... (vezi toată discuția)