avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Extrasele multilingve ale actelor de stare civila
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Extrasele multilingve ale actelor de stare civila

extrasele multilingve ale actelor de stare civila sunt recunoscute in romania si daca da de cand ?
va rog sa ma ajutati cei care stiti cu siguranta
meci mult
Cel mai recent răspuns: Kristinika , utilizator 15:21, 22 Noiembrie 2013
Extrasele care sunt eliberate de statele semnatare ale conventiei 16, normal ca sunt recunoscute in Romania, chiar si extrasele nemultibilingve, ca sa zic asa, si care sunt apostilate dupa caz supralegalizate sunt recunoscute in Romania. Pana in prezent eu nu am vazut pe piata/in practica aceste extrase, desi se stie de existenta lor conf. Legii 65/2012.
buna
aceeasi prbl o am si eu
m am casatorit in Olanda si acolo de mult se dau aceste extracte multilingve dar nu erau recunoscute in Romania decat daca erau apostilate
acum de cand Romania a aderat si ea la conventia nr 16 se spune ca nu mai trebuie pusa apostialade la Haga pe ele,nu mai trebuie traduse,apostilate,legalizate
sunt recunoscute international
deci sipe teritoriul tarii noastre

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea care prevede cã actele de stare civila vor fi recunoscute de alte state fãrã a fi necesarã apostila a fost promulgatã, urmeazã publicarea în m.o. Laura Ciobeica Laura Ciobeica Legea care prevede ca actele de stare civila vor fi recunoscute de alte state fara a fi necesara apostila a fost promulgata de presedintele Romaniei, Traian ... (vezi toată discuția)
Acte de stare civila multilingve emise de autoritatile olandeze Kristinika Kristinika BUNA ZIUA AS DORI SA STIU VALABILITATEA EXTRACTELOR MULTILINGE EMISE DE OLANDEA PE TERITORIUL ROMANIEI Deci IN 2005 M AM CASATORIT IN OLANDA ,sotul meu ... (vezi toată discuția)
Informatii utile despre conventia nr. 16 referitoare la eliberarea extraselor multilingve ale actelor de stare civila Laura Ciobeica Laura Ciobeica Dupa cum stim, Legea nr. 65/2012 pentru aderarea Romaniei la Conventia nr. 16 care prevede ca actele de stare civila vor fi recunoscute de alte state fara a fi ... (vezi toată discuția)