avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcool la volan

Subiect: alcool la volan
Buna ziua,
In urma cu ceva timp am fost prin la volan cu o alcolemie de 0,48 la mie am stat 6 luni de zile asteptand analiza la sange, in sfarsti mi-au venit 0,9 si 0,7 la interval de o ora. Imi puteti spune va rog ce patesc: dosar penal, cat timp o sa ma stau fara permis, pot primii cu suspendare? va rog sunt terminat am 20 de ani si nu ma gandesc la altceva decat ca mi-am ruinat toata viata. Spuneti-mi ce sanse am sa scap cat mai usor.

Multumesc!!!

Cel mai recent răspuns: pintenarug , utilizator 07:03, 22 Februarie 2013
Daca achitati dvs analizele nu dura 6 luni,in continuare, daca nu solicitati dvs este posibil ca organul de urmarire penala sa solicite calculul retroactiv, unde la fel daca nu-l platiti posibil sa dureze chiar mai mult pana sa vina rezultatul.
asta am inteles.....dar pedeapsa pe care o primesc ...? in ce consta
daca alcoolemia este peste 0,80 la mie, intre 1 si 5 ani si anularea permisului.
daca alcoolemia este sub 0,80 la mie, amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan Ovi1991 Ovi1991 Buna ziua, In urma cu ceva timp am fost prin la volan cu o alcolemie de 0,48 la mie am stat 6 luni de zile asteptand analiza la sange, in sfarsti mi-au venit ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața am și eu o întrebare soțul meu în data de ... Valentina2001 Valentina2001 Bună dimineața am și eu o întrebare soțul meu în data de 03.05.2021 a fost oprit de brigada rutiera din sectorul 3 cu o alcoolemie de 0,48 în etilotest ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru alcool - contraventie, reducerea termenului de suspendare AndreiPopa15 AndreiPopa15 Buna,in urma cu 1 luna pe data de 19 Ianuarie mi-a fost suspendat permisul pentru consum de alcool. Am avut 0,45 la echilotest iar la probele de sangea mia ... (vezi toată discuția)