avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt curent electric
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt curent electric

buna seara. as dori sa stiu :daca un prieten pe care il cunosc fura curent electric direct de la stalp si este prins face puscarie? sau ce i se poate intampla? intreb asta deoarece observ ca multi din cei care fura curent nu sunt bagati la puscarie.de ce?
Cel mai recent răspuns: mariusbt1 , utilizator 17:10, 25 Februarie 2013
In caz ca furnizorul de servicii constata infractiunea de furt de energie electrica ,de regula dispune amenda
Daca ar fi dispusa masura privativa de libertate tuturor care sunt gasiti vinovati de sustragere de energie electrica ,sistemul penitenciar national s-ar confrunta cu incapacitate de "cazare"
l-au prins si l-au debransat.in plus la pus sa plateasca 15.000 lei pentru 2 ani de zile.daca nu plateste acesti bani,ce i se poate intampla? ajunge la puscarie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de energie electrica aurelian55 aurelian55 Buna ziua! am o intrebare in legatura cu o ruda care locuieste la tara si a fost prins furand energie electrica cu un fir care era legat in tablou inainte de ... (vezi toată discuția)
Furt de energie curent electric amuri amuri Buna ziua! Sunt o societate comerciala care are mai multi chiriasi. Pentru fiecare chirias exista montat un contor pasant de citire a consumului. Unul ... (vezi toată discuția)
Cine este vinovat, propietarul sau locatarul? DanaMan DanaMan Buna ziua, am o problema grava. Tatal meu a cumparat o casa la tara si din motiv ca are datorii la banci, vrea sa puna pe numele meu, caci pe altcineva nu ... (vezi toată discuția)