avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permisele de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permisele de conducere

buna,fiul meu este elev in clasa a XII-a la un liceu cu clasa de mecanici-electricieni auto,si i-am platit scoala de soferi pt.categ.b,b+e,c,c+e. A reusit sa obtina categoria b,b+e, dar pt.c,c+e,nu a mai apucat din cauza noii legi,si culmea nici nu va putea pt.ca liceul nu are camion autorizat pt. categ.c1,si nu exista nici la un alt liceu in judet astfel de camion,dar acum am ramas cu banii dati,si nici un raspuns clar,mi se spune ca nu se stie nimic.....sa asteptam...pana unde se merge cu golania asta in tara noastra ?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:00, 23 Februarie 2013
Solicitati sa va dea banii inapoi !!!!!
am inteles ca pentru elevii scolilor auto exista o derogare ptr obtinerea permisului de conducere catg. C. intrebati la SRPCIV-ul din orasul resedinta de judet. cat despre camion, acesta poate fi inchiriat de la o scoala de soferi ptr sustinerea examenului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un caz special - transfer de la un liceu la altul in primul semestru Leeleee Leeleee buna seara..Ma numesc Elena am 15 anii si de cateva saptamanii am inceput \"viata de liceu\":(...doar k la liceu am unele probleme:-S.. Colegii se feresc de ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala=studii medii? mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Este considerata efectuarea a zece clase plus scoala profesionala ca fiind studii medii? Dar absolvirea a XII clase fara diploma de bacalaureat? ... (vezi toată discuția)
Anulare hotarare consiliu local poliacov poliacov Buna ziua. In 2009 scoala A si scoala B ( corpuri de cladiri invecinate) sunt comasate de catre Inspectorat Scolar printr-o decizie. In acelasi an, primaria ... (vezi toată discuția)