avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... VA ROG SA MA AJUTATI
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

VA ROG SA MA AJUTATI

MA NUMESC RAD IOANA, AM INTRAT INTR-UN SISTEM MLM SI ACUM IAU BONUS DE LA PERSOANELE INSCRISE DE MINE! ACEST BONUS IL PRIMESC PRIN MANDAT POSTAL! VREAU SA DECLAR ACEST VENIT, SA PLATESC IMPOZIT LA STAT!CE TREBUIE SA FAC? CUM E MAI BNE,SI DE CE, PFA? PFI? VA ROG SA MA AJUTATI
Cel mai recent răspuns: nbologa , utilizator 11:13, 12 Martie 2009
Ce este acest MLM?
MLM-multi level marketing Mai exact sunt coordonator in vanzari directe ,produse cosmetice(gen avon,oriflame) Inscriu persoane ,iar eu am comision 10% din vanzarile lor.
am inteles, voiam sa fiu sigura.In primul rand,banuiesc ca aveti incheiat un contract cu aceasta firma, ce tip de contract este?
Si daca nu exista nici un fel de contract cu acesta companie,dar eu totusi primesc niste bani prin mandat postal,cum fac sa imi declar acest venit?
Pai pe ce baza primiti acesti bani?trebuie sa aveti ceva o conventie...Cum sa primiti bani asa, pur si simplu?!

Alte discuții în legătură

Impozit pfa contract de mandat la comision MISKA5 MISKA5 Buna seara.Sunt pfa cu contract de mandat la comision.Am certif.de inregistrare la ONRC prin care mi s-a atribuit CUI,caen 7487 /atestat /sunt inregistrata la ... (vezi toată discuția)
Pfa - impozit retinere la sursa Lori47 Lori47 Un SRL a incheiat un contract de mandat comercial cu o persoana fizica autorizata. Acest PFA desfasoara si alte tipuri activitati. Pentru acest serviciu la ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului si a contributiei de sanatate retinute la sursa pentru pfa Mi-ha-il Mi-ha-il Buna ziua, O societate comerciala care nu are salariati (deci in vectorul fiscal nu are contributii sociale) dar are contract de prestari servicii cu un PFA ... (vezi toată discuția)