laurab82 a scris:
..si as fi vrut ca datoriile care sunt pana in martie sa se achite la el (chiar si dupa luna aprilie)si cele din aprilie sa se achite la mine...pentru ca eu nu pot sa ma cert cu proprietarii pentru vechile datorii care nu vor sa le achite-el sa-si recupere banii trecuti de el pe liste si eu ale mele...
Cred ca priviti situatia prea personal. Acum sunt doua asociatii. Cele doua asociatii sunt administrate de doi administratori dar putea foarte bine ca ambele sa fie administrate de acelasi administrator. Sunt administratori angajati la 3-4 asociatii in acelasi timp.
Asadar datoriile nu se achita "la el" sau "la mine" ci la o asociatie sau la alta. Iar acum pentru ca s-a creat o noua asociatie, aceasta noua asociatie trebuie sa tina evidenta tuturor proprietrilor ce o formeaza cu toate fondurile, restantele, penalizarile acestora indiferent cat de vechi sunt iar toate incasarile se vor face la noua asociatie.
Poate ca sa ne intelegem mai usor, considerati ca o sa fiti administrator la aceasta asociatie 2 ani si-apoi plecati in alta asociatie sau in alt domeniu de activitate iar asociatia actuala isi angajaeza alt administrator. Pai indiferent de momentul cand predati gestiunea noului administrator, vor exista fonduri, restante, penalizari neincasate, furnizori neachitati, impozite neplatite... Ori nu cred ca poate concepe cineva ca proprietarii trebuie sa mearga sa-i achite fostului administrator (care intre timp a devenit primar sau ministru), si-acesta sa achite furnizorii... Administratorul nou preia tot, vechi sau nou, debit si credit...
Asa ca
gestiunile se impart, se regleaza intre cele doua asociatii acum si nu intre cei doi administratori. De aceea am amintiti de o comisie formata din cenzorii si membri ai celor doua comitete care vor stabili sumele (fonduri, debite, credite...) si vor incheia un protocol, un grafic de stingere a acestora intre cele doua asociatii indiferent cine sunt sau vor fi administratorii celor doua asociatii.