avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Control I.T.M.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Control I.T.M.

Buna seara, un prieten este administrator la o Asociatie de Locatari.
Zilele trecute s-a trezit cu doua persoane care sau legitimat ca fiind inspectori ITM.
El le-a explicat ca nu au angajati decat o femeie de serviciu ptr. care nu au forme legale desigur.
Inspectorii i-au comunicat ca-l asteapta in zilele urmatoare la sediul lor cu ce acte au despre asociatie(procese verbale cu alegerea presedintelui, a comitetului, a administratorului, a femeii de serviciu).
Problema este ca nu are nici o forma de angajare si as dori un sfat ce poate face pana se duce la ITM cu actele ca sa scape de vreo amenda sau ce poate legal.
Multumesc.
Asociatia este din Bucuresti.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 27 Februarie 2013
Sunt situatii si situatii ... ce a facut prietenul dvs la ITM?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributii la itm. ndan57 ndan57 #-oBuna ziua, as dori daca doriti sa ma \"luminati \" si pe mine de fapt ce anume se plateste, ce contributii platim la itm?.#-o Acum in aceste zile dupa ... (vezi toată discuția)
Calcul cheltuieli asociatie janinasalvastru janinasalvastru am si eu o nedumerire: sunt administrator \\"incepator\\" la o asociatie de proprietari iar in listele de calcul cele vechi cheltuielile cu salariile pe 2 ... (vezi toată discuția)
Cum aplic legea intr-o asociatie de locatari condreanarcisa condreanarcisa Desi suntem in 2016 spre 2017 am avut ocazia sa dau peste o asociatie care inca se numeste asociatie de locatari. problema este ca nu am nicun document in ... (vezi toată discuția)