avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... tva la autovehicul nou cumparat din state membre UE
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

tva la autovehicul nou cumparat din state membre UE

Se plateste TVA in Romania daca o persona fizica, cetatean roman domiciliat in Romania, cumpara o masina noua dintr-un stat membru al UE?
Cel mai recent răspuns: cosmintt26 , utilizator 21:55, 24 Februarie 2013
Nu, nu se plateste pt ca daca il veti cumpara pe pers fizica atunci veti plati oricum tva-ul la achizitionarea masinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o firma cu cod special de tva pentru achiziții intracomunitare. plătesc tva în românia dacă achiziționez o mașină din belgia de la cineva care aplică tva la marjă? stefymindrut stefymindrut Buna ziua, am o firma cu un cod special de tva, pentru achiziții intracomunitare. Vreau sa achiziționez o mașină de la o Pers. Belgia care aplică tva la ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina noua din ungaria floryp floryp Buna ziua,am cumparat o masina noua din Ungaria,factura fiind fara tva-persoana fizica.Tva-ul trebuie platit in Romania pana in 20 a lunii urmatoare?Trebuie ... (vezi toată discuția)
Tva masina noua (import/export) petre123 petre123 Buna ziua, Am posibilitatea sa cumpar din Germania 2 masini (noi) cu volan pe dreapta. Care este politica TVA-ului tinand cont ca eu cumpar acele masini ... (vezi toată discuția)