avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Sc............SRL-D
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Sc............SRL-D

Buna seara,
Sunt in cursul deschiderii unui SRL-D,iar ca domeniu de activitate sa fie manipulare de marfuri in depozite.
Intrebarea mea este :
Ce cod CAEN ma sfatuiti sa pun (5210Depozitari ) sau (7830Servicii de furnizare si management a fortei de munca) ?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 11:38, 12 Martie 2013
5210 – Depozitari
Multumesc,
A-s mai avea o intrebare,

Caen 7830 Servicii de furnizare si management a fortei de munca
Ce implicatii a-r avea acest Caen asupra SRL-Dca si activitate principala,imi tebuie neaparat ca si angajat Analist Resurse Umane?,sau pot face eu ca Asociat unic si Administrator angajarile si recrutarea de personal pentru contract,manipulanti si stivuitoristi
Imi trebuiesc studii de specialitate ?
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2013
mihayu2004, utilizator
Pentru a va desfasura activitatea nu este nevoie sa autorizati codul 7830...Pur si simplu angajati persoane pentru activitatea societatii in baza unui contract de munca, pe care il inregistrati in Revisal.
Puteti apela la o firma de recrutare personal care are o baza de date consistenta si care sa faca recrutarea pentru dvs. Dvs impuneti conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca angajatul iar ei vor selecta personalul. Stivuitoristul trebuie sa aiba curs avizat ISCIR.
Sa nu uitati de obligatiile SSM.
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2013
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mru vs iru SLuiza SLuiza Buna ziua, am atestat pe ambele specializari, respectiv Manager resurse umane, Inspector resurse umane, in actul constitutiv am trecut doar codul caen 783 ... (vezi toată discuția)
Descriere caen 7830 ianliana ianliana Stie cineva care sunt activitatile concrete la care se refera cod caen 7830 Servicii de furnizare si management al fortei de munca? Pentru desfasurarea ... (vezi toată discuția)
Revisal caen 7830-salariazare si 7810-recrutare si evaluarea personal iubestedariarta iubestedariarta stiti ce este ciudat salariazare se face in baza caen 7830 si se mentioneaza foarte distinct de 7810 nu raspunde de ORGANIZAREA si conducerea salariatilor deci ... (vezi toată discuția)