avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... fisa postului
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

fisa postului

Fisa postului unui functionar public din cadrul primariei, poate fi schimbata fara act administrativ(dispozitie), deoarece vreau sa depun actiune in contencios, intrucat mi s-au schimbat atributiunile, fara a se tine cont de pregatirea profesionala.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 14:50, 28 Februarie 2013
Se modifica fisa postului pur si simplu, valabila cu data "X", nu cred ca este nevoie de o dispozitie emisa pentru a modifica o fisa postului. Fisa postului se completeaza in functie de natura postului detinut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt functionar public în cadrul unei primarii. În cazul reorganizării ... Olimpiu79 Olimpiu79 Sunt functionar public în cadrul unei primarii. În cazul reorganizării aparatului de specialitate al primarului prin hotarare de consiliu local, se poate ... (vezi toată discuția)
Dispozitie primar-fisa postului brandon99 brandon99 Primarul poate emite o dispozitie catre un sef de compartiment pentru ca acesta sa intocmeasca fisa postului unui functionar public (din subordinea sa) cu ... (vezi toată discuția)
Dispozitie alte sarcini elliss elliss Sunt functionar public in cadrul compartimentului de evidenta a persoanei si am primit prin dispozitie a primarului sa ma ocup de arhivare documente in cadrul ... (vezi toată discuția)