avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... vechime in munca in conditii de 2 contracte de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

vechime in munca in conditii de 2 contracte de munca

Lucrez cu norma intreaga la o societate, si cu o jumatate de norma la o alta.In momentul calcularii vechimii in munca pentru pensionare,se tine seama si de perioada lucrata la cea de a doua firma (cu jumatate de norma), ca vechime in munca ? Totodata, la prima firma suntem obligati sa luam CFP o saptamana pe luna, perioada care am inteles ca se scade din vechimea totala in munca.In aceste conditii, perioada de CFP se scade din vechimea totala, desi prestez activitate cu jumatate de norma la alta firma ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:29, 18 Februarie 2009
Indiferent ca lucrati mai mult sau mai putin de 8 ore pe zi, la pensie se considera vechime (stagiu de cotizare). Diferenta va fi la cuantumul pensiei care va fi mai mic sau mai mare, in functie de suma cu care ati contribuit la CAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp partial de munca Iael Iael Buna ziua Cineva intreba daca pe perioada in care a fost incadrata cu timp partial de munca se considera la calculul vechimii in munca timp lucrat cu ... (vezi toată discuția)
Care este stagiul complet de cotizare pentru un instrumentist la instrumente de suflat? narcisa_salbatica narcisa_salbatica Care este stagiul complet de cotizare pentru pensionare in cazul unui barbat cu intreaga activitate desfasurata la grupa speciala (artist instrumentist ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca norma partiala irena98 irena98 Buna ziua! Pentru concursul de angajare intr-o institutie publica, imi e este necesar un an vechime in munca. Am depus la dosar 3 adeverinte de la ... (vezi toată discuția)