avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Achizitie program contabilitate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Achizitie program contabilitate

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac in situatia in care mi-am achizitionat un program de contabiliate in data de 28.12.2012 in baza unui contract.La jumatatea lunii ianuarie 2013 mi-a spus ca nu mai poate sa-mi acorde mentenanta intru-cat s-a angajat si nu mai poate vorbi la telefon.Ba mai mult mi-a taiat accesul la program spunandu-mi printr-un email ca-mi da banii inapoi.Ulterior mi-a scris un email spunandu-mi ca nu mai are nici o datorie fata de mine pentru ca am indraznit sa accesez programul cumparat.Pentru ca eram in criza de timp mi-am achizitioant alt program. Nu este corect sa raman pierduta de 2700 lei.
Ps .Pe cale amiabila nu se poate discuta pentru ca imi inchide telefonul in nas.L-am rugat sa opreasca mentenanta pentru o luna ( desi era datoria lui sa ma ajute putin la inceput), si sa-mi restitue diferenta, dar nici asa nu este bun.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:11, 26 Februarie 2013
Pentru ca ati achizitionat programul in calitate de persoana juridica (nu pentru uz personal) Protectia Consumatorilor nu va poate ajuta.
Va ramane actionarea in instanta, incercati o notificare printr-un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune achizitie program contabilitate Vali69 Vali69 Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez daca in decembrie 2012 am achizitionat un program de contabilitate de la o firma specializata, urmand sa folosesc acest ... (vezi toată discuția)
Semnatura vmire vmire vecinul meu a achizitionat o remorca auto,spatiul in care lucrez este al dansul in chirie si mereu vine sa ii scot ceva la imprimanta,intr-o zi mi-a adus sa ii ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla? recuperare creanta DANTES70 DANTES70 Buna ziua, As vrea sa stiu ce se poate intampla in cazul urmator: in anul 2008 am facut un card de credit la o banca (3 salarii). Totul a fost ok pana in ... (vezi toată discuția)