avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Inselaciune achizitie program contabilitate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inselaciune achizitie program contabilitate


Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez daca in decembrie 2012 am achizitionat un program de contabilitate de la o firma specializata, urmand sa folosesc acest program.In ianuarie 2013, d-nul de la care am achizitionat mi-a spus ca el nu poate sa-mi mai asigure mentenanta deoarece s-a angajat si nu mai poate vorbi la telefon.
S-a suparat ca l-am sunat sa mai intreb cate ceva despre program , iar la un moment dat mi-a spus ca imi da banii inapoi(2780 lei) pentru ca el nu mai are timp.Mi-a taiat accesul la intrare in program, deci nu am mai putut sa-l folosesc.
Am incercat sa-i trimit o adresa scrisa, dar el a desfiintat firma, iar acum este angajat la o firma din Bucuresti pe care o stiu.L-am rugat printr-un email sa-si retina mentenanta pe o luna iar restul banilor sa mi-i inapoieze, dar mi-a inchis telefonul in nas.Cum sa procedez? Raman pierduta de cei 2800 lei?
Va multuimesc

Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 23:27, 5 Martie 2013
Pai daca s-a oferit sa va dea banii inapoi luati-i, pentru ca altfel trebuie sa-l dati in judecata si lucrurile se complica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie program contabilitate Vali69 Vali69 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac in situatia in care mi-am achizitionat un program de contabiliate in data de 28.12.2012 in baza unui contract.La ... (vezi toată discuția)
Procedura legala Asvreasafiu Asvreasafiu Am achiziționat un produs pe de un site din Ro, produsul a fost achitat online pe data de 8.04 produsul vandut pe site, nu mai era pe stoc fizic. am primit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! promisiuni neonorate facute pe o retea de socializare. xSunshine xSunshine Am revenit cu problema de acum o saptamana. Pespectiv: am discutat cu un tip pe un anumit site de socializare. Intr-o zi i-am spus ca vreau sa imi achizitionez ... (vezi toată discuția)