avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Promoþie cu tombola - utilizare nume marcã
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Promoþie cu tombola - utilizare nume marcã

daca sc X organizeaza o tombola in care unul dintre premii este un auto marca Dacia Logan poate indica marca automobilului in materialele promotionale cand spune care sunt premiile puse la bataie? are nevoie de acordul producatorului de auto in acest sens?
niste trimiteri la texte legale ar fi de mare ajutor ...
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:26, 4 Martie 2013
Nu vad cu ce ar viola marca Dacia. Ar fi in cel mai rau caz un plus de reclama pentru Dacia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea cheltuielilor cu premiile de tombola stan_iulia stan_iulia Buna ziua, Am o nelamurie... O soc. com. organizeaza diverse campanii promotionale in cadrul carora organizeaza tombole si ofera bani, in bani sau in natura. ... (vezi toată discuția)
Neplata facturii de catre astra ,chemarea mea in judecata florinbku florinbku Buna seara. Probabil situatia in care ma alfu este una foarte intalnita de catre dumneavoastra.Pe data de 20.04.2011 circuland cu masina personala marca Dacia ... (vezi toată discuția)
Impartire fluturasi promotionali - o ilegalitate? vorbaretu vorbaretu Salut Nu stiu daca asta e sectiunea buna in care ar trebui sa postez problema mea. Situatia este urmatoarea: o companie organizeaza in incinta unei cladiri ... (vezi toată discuția)