avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... PREZENTA LA PROCES INDIVIZIUNE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

PREZENTA LA PROCES INDIVIZIUNE

Pot cere sa se judece in lipsa noastra iesirea din indiviziune trimitind acte prin posta ?
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 11:20, 27 Februarie 2013
Desigur. Orice cerere afara de unele situatii speciale - de ex. divortul - poate fi judecata in lipsa partilor daca una din parti a cerut judecarea in lipsa.
da.si daca se citeaza martorii , interogatoriu etc , suntem anuntati in scris sau cum >
dv trebuie sa va interesati despre cursul procesului, nu veti primi citatie in care sa scrie: se asculta martori, daca e vorba de interogatoriu si sunteti citat cu mentiunea: "personal la interogatoriu" va trebui sa va prezentati sa raspundeti la intrebari, altefl neprezentarea poate fi intepretata ca si o recunoastere a pretentiilor partii adverse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie sau nu? victoria_alba victoria_alba Eu si sora mea suntem in proces de iesire din indiviziune, am citat-o martor fiindca nu cred ca poate mintii in fata instantei dar ea refuza sa vina sa depuna ... (vezi toată discuția)
Citatie cu mentiunea personal la interogatoriu alexandra.a1404 alexandra.a1404 In cazul unui proces de insolventa, citatia cu mentiunea personal la interogatoriu, obliga pe un fost administrator la prezenta obligatorie? Multumesc. (vezi toată discuția)
Neprezentare la proces iust79 iust79 In urma cu aproximativ 5 ani am cumpărat împreună cu alți 3 prieteni un teren agricol. Întrucît se afla la aproximativ 500km distanta de mine ... (vezi toată discuția)