avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am primit o somatie de plata de la executor si pv cu cheltuielile de executare , prin care am fost somat sa platesc o suma de bani in urma unei sentinte de partaj . Problema este ca doresc sa achit acesti bani insa nu-mi permit sa-i achit toti odata. As putea cere prin contestatie la executare su platesc aceasta suma in rate?
Cel mai recent răspuns: miracos , utilizator 08:08, 27 Februarie 2013
Mentionez deasemenea ca am inceput sa platesc partial inainte de inceperea executarii, iar dupa ce mi-a venit somatia fosta sotie mi-a trimis banii inapoi , iar eu i-am pus la cec pe seama executorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac - executare silita Maiglo Maiglo Buna ziua, Am primit o somatie de executare silita, in 15 zile sa platesc debitul sau imobilul va fi vandut la licitatie. Daca instanta nu a fixat niciun ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita ContSters219752 ContSters219752 am avut un imprumut ca persoana fizica facut cu alta persoana fizica pentru suma de 4900 euro la data de 5 06 2012 cu termen scadent la data de 5.09.2012 cu ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare Zamfira Gabriela Zamfira Gabriela Buna ziua, Am dobandit prin succesiune o casa cu teren. Problema ar fi ca, conform sentintei detin doar o cota de 13/16 din imobil datorita faptului ca ... (vezi toată discuția)