avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... caen
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

caen

va rog, imi poate spune cineva daca s-au schimbat coeficientii pt, acc, de munca si boli profes? pt. urm, coduri CAEN: 4775, 5610 si 4634. multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:38, 18 Februarie 2009
Tariful de risc, respectiv cota de contributie, are valoarea cuprinsa intre 0,15 si 0,85 %, aplicata asupra bazei lunare de calcul, respectiv asupra sumei veniturilor brute realizate lunar.

Gasiti aici TARIFUL DE RISC pe sectoare de activitate ale economiei nationale, pentru anul 2009
www.avocatnet.ro/UserFiles/a...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie fond accidente munca si boli profesionale danajuga64 danajuga64 As dori sa stiu care este formula de calcul a fond AMBP in situatia in care ai concedii medicale suportate din fondul de salarii si din buget va multumesc (vezi toată discuția)
Caam angajator cmihaelaalina cmihaelaalina buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie :help: unde as putea gasi noua contributie de asigurari pt accidente de munca si boli profesionale in ... (vezi toată discuția)
Taxe salariale Stanciu Andreea Maria Stanciu Andreea Maria Buna, as vrea sa imi calculati daca se poate cat se plateste la stat pt un salariu de 1.000 lei.Eu vreau sa imi platesc ¨din mana¨ca sa imi mearga cartea de ... (vezi toată discuția)