avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Contract de inchiriere
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Contract de inchiriere

Un contract de inchiriere poate fi depus la finante de un cabinet notarial sau cabinet de avocatura,sau trebuie depus personal?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:38, 27 Februarie 2013
Daca va referiti la un contract de inchiriere al unui imobil care va apartine, acesta se inregistreaza la AFP-de care apartineti cu domiciliul-, de catre dvs, unde veti completa o declaratie( 220), in termen de 15 zile de la data incheierii contractului.

Actele necesare :
[ link extern ]

instructiuni de completare a declaratiei:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contracte din chirie teren pe persoana fizica - impozit pe profit xyz10092010 xyz10092010 Buna seara, Am urmatorul caz; 2 propietari al unui teren intravilan in jud. Tulcea pe care isi desfasoara activitatea diverse persoane fizice autorizate si ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament pentru activitati de birou rlddev rlddev Buna ziua. Detin un imobil situat la demisol pe care intentionez sa-l inchiriez unui client ce va desfasura activitati de birou. Mentionez ca imobilul ... (vezi toată discuția)
Impozit venit din inchiriere imobil solomcarmendamiela solomcarmendamiela In cazul unei persoane, cu domiciliul de resedinta in Brasov, proprietara a unui imobil in Bucuresti, imobil inchiriat in baza unui contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)