avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum ies din tara cu fetita... tatal e in Germania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum ies din tara cu fetita... tatal e in Germania

tatal este plecat in germania si tre sa mergem si noi la el..inainte de plecare am uitat sa facem procura....din lipsa de timp nu poate ajunge la ambasada romaniei....cum pot proceda...multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:39, 27 Februarie 2013
multumesc...foarte amabili,,o zi buna
Daca nu aveti pasaport pentru copil trebuie ca sotul sa dea 2 declaratii, una pentru pasaport iar cealalta pentru calatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie copil minor in romania corbier michaela corbier michaela buna ziua asi dori sa aflu daca fetita mea in varsta de 9 ani, cu pasaport personal, domiciliul in strainatate, poate calatori in romania insotita de ... (vezi toată discuția)
Imuternicirea tatalui jamalexa jamalexa buna ziua....as dori si eu sa stiu daca imputernicirea tatalui pentru copil care este in Romania pentru plecare la tatal in Spania trebuie sa fie originala ... (vezi toată discuția)
Carte identitate permis pasaport cristianjuvete cristianjuvete Buna ziua, Am efectuat o casatorie in strainatate intre cetatean sud african si cetateanca romanca. Certificatul de casatorie (unnabriged) a fost emis de ... (vezi toată discuția)