avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort si partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort si partaj

Buna ziua! Ma numesc Mirabela si am niste nelamuriri in ceea ce priveste divortul. Sotul meu doreste sa divorteze iar situatia este umatoarea: avem impreuna un copil minor in varsta de 10 luni. Eu nu-mi doresc divortul. Intrebarea este ce se intampla dca eu nu semnez actele si nu ma prezint la divort? Mentionez ca motivul divortului va fi probabil nepotrivire.
Legat de partaj noi avem impreuna un apartament cumparat prin credit ipotecar scadent in 2020 si o masina achizitionata printr-un credit de nevoi personale scadent in 2016. Intrebara este ce se va intampla cu aceste bunuri. De asemenea doresc sa stiu ce procent din salariul sotului va reprezenta pensia alimentara.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mirabela77 , utilizator 14:16, 27 Februarie 2013
Multumesc in primul rand pentru raspunsuri. El nu a depus inca actele de divort, este intentia lui deocamdata. In acest caz cum ar trebui sa procedez ca sa depun aceasta intampinare si la ce ar ajuta acest lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort gere sylvia gere sylvia Buna ziua. As vrea sa divortez, am o fetita de 2ani si 8 luni. dar avem problema cu partaj de bunuri! am construit impreauna o casa , dar ... (vezi toată discuția)
Cum se impart datoriile dupa divort? bebela bebela Eu si sotul meu divortam.Avem un credit pentru nevoi personale, din care am cumparat masina, iar o mica parte din credit l-am investit in apartamentul in care ... (vezi toată discuția)
Divort rapid, minor, pensie alimentara, partaj rate - noul cod civil sorina_a_b sorina_a_b Buna ziua, As dori sa stiu care este cea mai rapida metoda de a divorta rapid, in urmatoarele conditii: - suntem casatoriti de 3 ani, avem un copil ... (vezi toată discuția)