avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale activitate ilicita?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

activitate ilicita?

Buna ziua.
O societate comerciala (SRL) si-a completat obiectul de activitate principal (comert cu amanuntul) cu urmatoarea activ. secundara: 7500 activitati veterinare (pensiune pentru animalele de companie).
In afara de pensiune, se mai ocupa de dresajul cainilor, precum si de capturare caini fara stapan, transport animale vii, cazare caini fara stapan, deparazitare, castrare, vaccinare, tranchilizare si eutanasiere caini fara stapan.
Intrebarea mea este urmatoarea: pentru activitatile ce tin de cainii fara stapan nu trebuie ca soaietatea sa indeplineasca anumite conditii si sa detina avize, aprobari de la DSV, Politie (folosire arma cu tranchilizant) etc? Care sunt acestea? Ei au venit cu o propunere de contract prestari servicii in acest sens (probl. maidanezilor). Cum pot sa verific firma si ce documente trebuie sa le cer pentru ca totul sa fie in ordine?
Multumesc. Ma intereseaza in mod deosebit daca acel cod CAEN este valabil pt. aceasta activitate si ce avize speciale trebuie sa detina firma in acest sens (si de unde).

Alte discuții în legătură

Cum scapam de maidanezi? utilizator1234 utilizator1234 Buna ziua, Va scriu in legatura cu o problema foarte spinoasa in sectorul 6 : cateii maidanezi. Ce putem face pentru a scapa de aceste haite agresive?Am ... (vezi toată discuția)
Eutanasierea cainilor maidanezi AntiMaidanez AntiMaidanez Buna ziua, Sunt din Bucuresti, un oras care timp de ani de zile n-a reusit sa-si rezolve problema cainilor vagabonzi. 10000 de oameni sunt muscati IN ... (vezi toată discuția)
Referendum pentru maidanezi CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Romania...o tara inapoiata...o tara care datorita furaciunilor din partea tuturor celor care au luat bani pentru a se ocupa de problema cainilor nu au fost in ... (vezi toată discuția)