avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma de transport marfa romaneasca cu punct de lucru ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma de transport marfa romaneasca cu punct de lucru in italia

buna,este posibil infiintarea unei firme de transport marfa care lucreaza 90% pe teritoriul italiei,cu camioane inscrise in italia si angajati italieni?practic in afara unor transorturi ocazionale firma are contracte doar cu societati italiene si pe teritoriul italiei,cum poate functiona si care sunt pasii de urmat??unde se platesc taxele si impozitele??va multumesc!!!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2013
lillylilly, utilizator

Alte discuții în legătură

Srl in romania cu sediul in italia toraldo76 toraldo76 As vrea sa stiu daca se poate ce trebuie sa fac sa deschid o firma de transport mar fa in Romania si sa am sediul in Italia. Am doua camioane inmatriculate in ... (vezi toată discuția)
Infiintare s.c. vinzari on-line. deschidere filiala in u.e.. aspecte legale. Feri39 Feri39 Dacà cineva e competent sà-mi explice cum trebuie sa procedez pt. a infiinta o Societate Comercialà cu profilul vinzari de càrti ... (vezi toată discuția)
O problema mai ciudata albertina elena albertina elena Buna ziua, Am o mare rugaminte la dvs. Firma la care lucrez importa marfa din italia. Si acum urmeaza problema: am primit o comanda de la o societate ... (vezi toată discuția)