avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL in Romania cu sediul in Italia
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL in Romania cu sediul in Italia

As vrea sa stiu daca se poate ce trebuie sa fac sa deschid o firma de transport mar fa in Romania si sa am sediul in Italia. Am doua camioane inmatriculate in Italia si contract de prestari servicii cu o firma de expeditie din Italia. De unde trebuie obtinuta liceenta de transport?
Cel mai recent răspuns: ContSters315672 , utilizator 14:22, 24 Martie 2014
de la ARR-ul din teritoriul unde doriti sa dechideti societatea , mai exact punctul de lucru , dar mai intai va trebuie o adresa , un contract declarat , apoi deschieti punctul de lucru....va angajati o persoana desemnata in relatia ARR-societate comeriala , dupa care depuneti dosarul pentru licenta de intermediere. taxa coata in jur de 1000 euro , si se elibereaza factura.
cu camioanele imatriculate in Italia , nu aveti dreptul sa faceti transport domestic (exemplu Bucuresti-Timisoara)pe teritoriul Romaniei , intrati sub incidenta cabotajului , deoarece Romania nu a semnata acest parteneriat cu Italia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabotaj italia CHIRILA ADINA CHIRILA ADINA Buna ziua! Acum 3 saptamani mi am infiintat o firma de transport marfa in Romania. Detin o autoutilitara de 3,5 tone cu care transport mobila ptr un magazin ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare firma cami19762003 cami19762003 Buna ziua as dori sa imi imifiintez o firma de prestari servicii de transport, deci de intermediere transport.nu stiu ce e mai bine sa infiintez, firma de ... (vezi toată discuția)
Liceente software borzan borzan suntem o firma romaneasca iar anul trecut (2009) am cumparat o liceenta pt un soft de proiectare CAD. liceenta a fost cumarata din italia pt punctul de lucru ... (vezi toată discuția)