avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Procedura deschiderii unui cont bancar in Italia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Procedura deschiderii unui cont bancar in Italia

Buna ziua,

As avea nevoie sa deschid un cont la banca din italia. Datorita faptului ca sunt anagajat cu un contract foarte strict, nu pot face aceasta vizita in italia in urmatoarele 4 luni.

Exista posibilitatea de a angaja vre-un avocat din ro sau din italia, care sa poata deschide un cond bancar in numele meu?
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2013
daniel004, utilizator
Cel mai recent răspuns: daniel004 , utilizator 11:08, 28 Februarie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
mentionez ca am rezidenta de italia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot transfera xxmii euro din italia in ro? Sara.CD Sara.CD Buna, am urm intrebare, poate ma puteti ajuta... Familia X (plecata demult in Italia si stabilita acolo) are depusi intr-o banca din Italia xmii euro. Doreste ... (vezi toată discuția)
Somaj italia Opr88 Opr88 Buna ziua as vrea sa ma informati si pe mine cu o problema maicamea lucreaza in italia vrea sa obtina somaj dar iy trebuie rezidenta trebuie luata in spatiu ... (vezi toată discuția)
Legea privind circulatia in romania a autovehiculelor inmatriculate in alte state ioan neicu ioan neicu Buna ziua! Un cetatean roman curezidenta in spania cu contract de munca pe termen nelimitat PROPRIETAR al unui autoturism inmatriculat in Spania,are dreptul sa ... (vezi toată discuția)