avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere auto fara scos de la financiar
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere auto fara scos de la financiar

Problema este in felul urmator, parintii mei au radiat acum 8 ani o masina,problema este ca au radiat o doar de la politie nu si de la impozit.Masina au dat o la cei care cumpara fier vechi.Problema este ca acum dupa 8 ani au de platit un impozit de 2.000 ron. Dar in toti acesti ani cei de la impozit nu au zis nimic. Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:22, 28 Februarie 2013
Cititi aici :
[ link extern ] /
Asta am inteles, dar nu se poate face nimic ptr a nu platii cei 2.000 de ron?Din moment ce a fost radiata de la politie acum 8 ani. Inteleg ca nu a fost radiata si financiar dar este logic ca nu a mers nimeni cu ea.
Conform prevederilor Codului fiscal orice proprietar de autovehicul trebuie sa plateasca impozit pe acesta. Chiar daca nu a fost folosit, se plateste impozit, este ca o casa nelocuita care exista si se afla in proprietatea cuiva.
Proprietarul care a radiat-o din evidenta serviciului inmatriculari auto trebuia sa o radieze si din evidenta organului fiscal. Asa este legea si asa trebuie procedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere autovehicul de la impozit Toader29 Toader29 Este posibil sa scot un autovehicul de la impozit de la primariea fara sa radiez masina de la politie din circulatie mentionez ca am adeverinta ca masina a ... (vezi toată discuția)
Radiere masin iuli113 iuli113 Buna seara Va rog sa ma ajutati cu urmatorea speta: Anul trecut am vandut 1 masina care era inmatriculata pe numele meu ,am facut contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Radiere masini Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)