avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat constatator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat constatator

O persoana fizica poate solicita certificat constatator, ca persoana fizica necesar pt. obtinere viza sau trebuie sa solicite in numele unei societatii unde are calitatea de asociat sau administrator?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Burtan , Avocat 14:58, 28 Februarie 2013
O persoana fizica poate solicita certificat din care sa rezulte ca are sau nu calitatea de asociat/actionar intr-o societate, daca ii este necesar pe numele sau.
In situatia in care certificatul este necesar pentru societatea din care face parte poate solicita in numele acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni administrator la o societate comerciala, daca cumpar actiuni/ parti sociale? bombonel23 bombonel23 Buna ziua. Sunt cetatean strain, de origine turca. Doresc sa achizitionez actiuni/ parti sociale la o societate comerciala si totodata sa devin si ... (vezi toată discuția)
Registru operatori intracomunitari danny_boy danny_boy Buna ziua,la o societate comerciala la care actionar este o alta societate comerciala cum se procedeaza cu cazierul judiar,se scoate numai pentru persoana ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru succesiunea unei societati comerciale Lucylle1 Lucylle1 As dori sa stiu care este procedura de succesiune in urmatorul caz: persoana decedata detine 5% dintr-o societate comerciala cu 4 asociati (inclusiv persoana ... (vezi toată discuția)