avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendarea c.i.m/concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendarea c.i.m/concediu medical

Buna seara.Am o nelamurire si speram sa ma puteti ajuta.Sunt angajata unui spital de stat cu contract de munca pe durata nedeterminata.Acum sunt insarcinata si sunt in concediu medical cu un cod de indemnizatie 01,din data de 19.12.2012.intrebarea mea este urmatoarea:In acest moment C.I.M. este suspendat?:-/
Cel mai recent răspuns: soso35 , utilizator 19:47, 28 Februarie 2013
Conform Art.50 lit.b. din codul Muncii, in perioada a concediului medical Contractul individual de munca se suspenda de drept.
Suspendarea c.i.m. in cazul dvs opereaza in virtutea legii ... este o suspendare de drept a c.i.m. asa cum s-a aratat mai sus .
Va multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract crinadaniela crinadaniela Buna ziua.Eu sunt insarcinata in 16 saptamani si de 7 saptamani sunt in concediu medical. Din motive medicale doctorita a spus sa nu mai merg la lucru si voi ... (vezi toată discuția)
Concediu medical nic131 nic131 buna ziua, as dori sa stiu daca pe peioada concediului medical, in revisal trebuie suspendate sporurile?(desi in timpul cm, cim nu se suspenda) (vezi toată discuția)
Desfacere cim? gillu gillu Buna ziua. Vineri 06.01.2017 s-a transmis prin e-mail unui angajat o notificare de desfacere a CIM in temeiul art. 31 (3), in perioada de proba, dupa ce in ... (vezi toată discuția)