avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obligatoriu avocat in recurs?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Obligatoriu avocat in recurs?

intreb
intr-un proces civil ( exemplu o contestatie la PV de contraventie ) daca se face recurs , este musai sa fie intocmit de un avocat si reprezentat pe intreg procesul de un avocat ?
adica eu , cu cunostinte juridice neatestate si fara mandatar ( nu am rude cu drept terminat) nu ma pot apara in instanta singur???
va rog precizati care sunt articolele legale care reglementeaza aceasta ?
Cel mai recent răspuns: catalina.p , utilizator 08:37, 3 Martie 2013
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma mai pot reprezenta singur in instanta? Marius0123 Marius0123 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o problema. Am castigat un proces ( cererea era pentru recuperare onorariu avocat de la un proces anterior pe cale ... (vezi toată discuția)
Intampinare in recurs formulata de intimat fara avocat sau mandatar cu studii juridice LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Ce se intampla daca in cadrul unui recurs intimatul a formulat intampinarea personal, fara avocat sau mandatar ruda de gradul 1 sau 2 cu studii ... (vezi toată discuția)
Pentru recurs este obligatoriu un avocat udreacris udreacris Buna ziua ,Am un proces la care s-a dat hotarîre cu recurs.Trebuie sa pun OBLIGATORIU avocat sau pot face eu singur cererea de recurs ?multumesc (vezi toată discuția)