nicolaestefan 
	    	Utilizator

nicolaestefan 
	    	Utilizator	    

cassy 
	    	Utilizator

cassy 
	    	Utilizator	    

nicolaestefan 
	    	Utilizator

nicolaestefan 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 jon53	                   

Suntem 5 mostenitori pe un titlu de proprietate cu mai multe terenuri.O parte din terenuri au fost vandute anterior fara iesire din indiviziune(impreuna), ... (vezi toată discuția)
	                    jon53	                   

Suntem 5 mostenitori pe un titlu de proprietate cu mai multe terenuri.O parte din terenuri au fost vandute anterior fara iesire din indiviziune(impreuna), ... (vezi toată discuția)

GyarfasCsaba	                   

Am o proprietate (casa si curte) de 800mp. In CF in afara de mine mai apare un unchi cu o cota de 1/16, cota pe care a mostenit-o dupa bunicul meu.
in afara ... (vezi toată discuția)
	                    GyarfasCsaba	                   

Am o proprietate (casa si curte) de 800mp. In CF in afara de mine mai apare un unchi cu o cota de 1/16, cota pe care a mostenit-o dupa bunicul meu.
in afara ... (vezi toată discuția)

asud	                   

Buna ziua.As dori sa va intreb ce acte sunt necesare pt.dezmembrarea unui teren ,teren care apartin unui nr.de 4 mostenitori?Mentionez faptul ca toti suntem de ... (vezi toată discuția)
	                    asud	                   

Buna ziua.As dori sa va intreb ce acte sunt necesare pt.dezmembrarea unui teren ,teren care apartin unui nr.de 4 mostenitori?Mentionez faptul ca toti suntem de ... (vezi toată discuția)