avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ascultarea minorului în camera de consiliu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ascultarea minorului în camera de consiliu

Am depus pe 13 feb o actiune de divort de sotie la judecatoria 2 si mi-a venit o hartie in care imi spune ca trebuie sa asigur prezenta minorului pana la primul termen de judecata -undeva in octombrie- spre a fi ascultat in camera de consiliu.
Cand trebuie sa ma duc acolo ? Sun sa intreb cand pot sa vin cu minorul ? PE cine ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 10:28, 1 Martie 2013
Acolo, la judecatoria sectorului 2, parca la etajul 1 este un birou de relatii cu publicul. Mergeti acolo cu citatia si intrebati in ce zi puteti duce minorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort maria_radu maria_radu As dori sa aflu unde se plateste taxa de timbru fiscal pentru divort ( am gasit doua variante pe internet: ba la CEC -ul mare in contul judecatoriei in raza ... (vezi toată discuția)
Audiere minor proces civil anndutza anndutza Buna ziua, am un baiat in varsta de 8 ani si m-am trezit cu o actiune pe judecatorie facuta de bunica paterna,care a lipsit in acesti 8 ani din viata lui, ... (vezi toată discuția)
Audiere copil buterflies buterflies Buna ziua , in contextul unui proces de rearanjare program de vizita pentru minor de 6 ani jumatete, judecatorul a precizat ca doreste sa interogheze ... (vezi toată discuția)