avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce autorizatie/aviz imi trebuie ptr eliminare pereti ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce autorizatie/aviz imi trebuie ptr eliminare pereti din apartament?

Doresc sa elimin o portiune dintr-un perete din apartament , mai exact vreau sa maresc o camera intrand in balcon ( peretele nu este de rezistenta)
Ce autorizatie / aviz imi trebuie ( daca imi trebuie) si de unde se elibereaza???
in asteptarea unui raspuns cat mai clar.
Cel mai recent răspuns: ContSters61266 , utilizator 21:17, 13 Martie 2009
autorizatie de construire, care se elibereaza de primaria de sector, pe baza certificatului de urbanism.
adica mai intai se face cerere de certificat de urbanism. acolo iti vor scrie si ce avize sunt necesare pt eliberarea autorizatiei de construire; in cazul dvs., mai mult ca sigir va si necesar si avizul proiectantului blocului.
succes.
blocul este din 1977, de unde-l mai gasesc eu pe proiectant???
Proiect Bucuresti

[ link extern ] /

Eu am procedat asa: am fost la Proiect Bucuresti cu o copie dupa actul de proprietate , schita 1:500, schita 1:2000. Mi-a facut o propunere de modificare pe baza celor deorite de mine. Am depus la primaria sect.: cerere, copie dupa act proprietate, schita actula a apart, schita apart cu modificarile dorite. Dupa 30 zile mi s-a eliberat Certif de urbanism. In el sunt mentionate si celalte avize solicitate: contract cu o firma de salubritate, proiect cu modificarile dorite avizat si de proiectantul blocului, aviz asociatei de proprietari (pentru inchiderea balconului), declaratie notariala.
Eu sunt in stadiul de a obtine avizul de asociatie care intarzie pe baza diferentelor de opinie cu privire la aplicarea legii 230/2007. Urmand pasii de mai sus cu siguranta vei reusi ce iti propui.
Ia mai intai autorizatia de constructie apoi fa modificariel dorite fiindca risti amezi incepand de la 100 ron.
Succes
daca deput toata documentatia, ma pot apuca de modificare, sau trebuie sa astept cele 30 zile???

Alte discuții în legătură

Spargere perete in apt. casandralin casandralin vreau sa sparg un perete in bucatarie si sa-mi fac iesire in balcon ( desteptul de arhitect care a facut blocul mi-a facut balconul la dormitor ). ce aprobari ... (vezi toată discuția)
Este necesara autorizatie pentru inchidere balcon etaj 1 cu termopan ... crisdima crisdima Este necesara autorizatie pentru inchidere balcon etaj 1 cu termopan ? Buna ziua, Aveti idee daca este necesara autorizatie pentru a inchide un balcon cu ... (vezi toată discuția)
Modificari in apartament crslaura crslaura Buna ziua! Recent doresc sa fac cateva modificari in garsoniera in care locuiesc. Modificari insemnand in principal marirea bucatariei (bucataria are un ... (vezi toată discuția)