avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Indreptare greseala in cererea de chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Indreptare greseala in cererea de chemare in judecata

Am introdus o cerere de chemare in judecata si am gresit codul fiscal al paratei. Cum pot indrepta aceasta greseala? Este vreun model de cerere?
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 18:24, 1 Martie 2013
La primul termen de judecata faceti precizarea ca s-a strecurat o eroare materiala in cererea de chemare in judecata, privitoare la codul fiscal.
Sau, daca avem in vedere noua procedura, precizare in scris la dosar, insa oricum nu este o greseala care sa atraga consecinte serioase judecarii cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta definitiva care are greseli feeelx111 feeelx111 am o sentinta definitiva si irevocabila in care numele este scris gresit. care este modalitatea de-a corecta greseala respectiva? trebuie inceput un nou proces ... (vezi toată discuția)
Cerere gresita AlexandruStanica AlexandruStanica Ce se intampla daca intr-o cerere de valoare redusa am gresit numele paratului, dar instant poate deduce numele real din facturi? (vezi toată discuția)
Instanta a omis sa treaca numele mai multor reclamanti in sentinta civila iolanda15 iolanda15 Va rog sa-mi spuneti ce se mai poate face in urmatoarea situatie. Actiunea avand ca obiect -drepturi banesti- a fost promovata de sindicat pentru membrii ... (vezi toată discuția)