avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Camere supraveghere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Camere supraveghere

Buna ziua, in faza de urmarire penala, daca se aduc ca probe de catre anchetator, este o proba clara si admisa de catre parchet? este vorba de o infractiune de furt. Adica o persoana a furat un produs ,a iesit din magazin , sistemul de alarma s-a declansat, acesta a fost oprit de paznic, dus la control intre timp persoana care a sustras produsul a lasat acel produs in camera de "perchezitie" iar la perchezitia propriu zisa facuta de paznic nu a gasit nimic. Ce infractiune a savarsit persoana? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dumutaadrianred , utilizator 12:54, 3 Martie 2013
Da, de regulă se ia în considerare ca probă filmarea de pe camera de supraveghere. Nu aveţi oricum cum să contestaţi fapta, câtă vreme aveaţi produsul asupra dvs., fără intenţia de a-l plăti .Deci este furt calificat .
Pai si daca produsul a ramas in magazin? Persoana invinuita nu a luat produsul cu el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mare belea :( Mundrucz Mundrucz Mare belea :( Buna ziua, Ieri am facut o mare prostie. Fiind intr un magazin Carrefour din orasul in care stau, am sustras o sticla de whiskey in valoare ... (vezi toată discuția)
Problema acuzatie furt carrefour cloudabz cloudabz Acum 2 saptamani am fost carrefour sa facem cumparaturi eu si prietena mea,ne-am terminat cumparaturile si le-am dus la masina dupa care am intrat inca odata ... (vezi toată discuția)
Problemă cu paznicul de la un magazin alex68 alex68 Vă adresez rugămintea să mă sfătuiţi cum şi la cine pot depune o sesizare împotriva paznicului de la un magazin de modă aflat în incinta unui mall. ... (vezi toată discuția)