avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Corectarea datei de incepere a CIM in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Corectarea datei de incepere a CIM in Revisal

Buna seara,
Din greseala am inregistrat in Revisal data inceperii CIM in 01.03, angajatul urmand sa inceapa activitatea pe data de 11.03. Nu am apucat sa transmit la ITM. Va rog sa-mi spuneti cum pot modifica data.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristi58 , utilizator 21:01, 1 Martie 2013
Revisal-Meniul Contracte - Operatii contract - Corectie, selectati angajatul si derulati pana ajungeti la data incepere activitate, modificati, apoi schimbati si data de la care produce efecte cu aceeasi data.Succes!
Aveti grija sa transmiteti cu cel tarziu 1 zi inainte de data inceperii activitatii, in cazul acesta e bine vineri 08 martie, o zi lucratoare.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal pentru prelungire cim durata determinata mariamarineci mariamarineci Buna ziua, Unui angajat ,cu cim pe durata determinata, ii expira contractul pe data de 12.03.2016(sambata). Este bine daca transmiterea revisalului pentru ... (vezi toată discuția)
Situatie revisal - angajat nou drecredit drecredit Daca o firma a angajat incepand cu 01.02.2010 un nou salariat, dar in proba (5 zile - cf. legii), trebuia sa il bage si in REVISAL sau il baga la angajarea ... (vezi toată discuția)
Help! modificare data cim loredana.m loredana.m Buna ziua, am facut o mare greseala: pe data de 14 feb am inregistrat si trimis la ITM contractul individual de munca incheiat cu data de 15 feb. Problema cea ... (vezi toată discuția)