avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contract de vanzare-cumparare auto - cumparatorul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contract de vanzare-cumparare auto - cumparatorul refuza sa o ia

Buna ziua,
Cat poate circula un viitor proprietar al unei masini cu mentiunea pe cerificatul de inmatriculare "instrainat catre..."? (Precizez ca in momentul semnarii contractului de vazare-cumparare intre mine si viitorul proprietar, persoana care intocmeste documente auto a facut aceasta mentiune pe certificat.)
Cel mai recent răspuns: cosmintt26 , utilizator 04:23, 11 Martie 2013
30 de zile
sau
mai mult de 30 zile pana este oprit de politie in trafic si i se ridica talonul
Mai concret, persoana careia am vrut sa-i vand masina, nu o mai vrea. Am cazut de acord asupra banilor, iar masina e din nou la mine. Dar nu stiu ce se intampla cu acea mentiune de pe certificat...Respectivul "cumparator" a circulat cu masina instrainata o perioada (mai mult de 30 zile). Nu e nici o problema daca circul eu sau sotul (sau altcineva) cu masina, desi ea nu e si nu va mai fi instrainata acelui cumparator?Trebuie schimbat certificatul?
cum sa rezolvat problema ?
ati schimbat talonul ?
pentru dea_power:
Dati cat mai repede talonul "pierdut" si scoateti altul. Asta e singura solutie. Incurcatura poate fi incredibil de mare daca veti fi oprit si va va fi ridicat talonul.
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2013
cosmintt26, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot circula cu masina daca pe talon nu este completata rubrica instrainat catre... la data...? tio_vali tio_vali buna ziua am si io o intrebare: am cumparat o masina luna trecuta, am facut toate actele, iar pe talon nu mi-a completat rubrica unde pune: instrainat catre... ... (vezi toată discuția)
Circulatie auto inscris pe numele altuia catalin6916 catalin6916 Buna seara,sunt nelamurit cu o problema:am cumparat o masina de curand(dacia solentza)si am auzit mai multe pareri.cat pot circula cu masina pe numele ... (vezi toată discuția)
Riscuri neinmatriculare masina imediat dupa cumparare jeoanesss jeoanesss Am o masina cumparata de ceva timp dar pentru ca nu-mi permit sa platesc timbrul de mediu, eu circul in continuare cu actele proprietarului, desi au trecut ... (vezi toată discuția)