avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O nouã ocupaþie COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O nouã ocupaþie COR

Vreau să întreb. Am aflat de curând de pe acest site că a apărut o nouă ocupaţie COR şi anume expert pe dreptul muncii.Vreau să vă întreb la ce instituţii publice sau firme vor fi disponibile astfel de posturi.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:09, 3 Martie 2013
Asa ceva nu exista in Clasificarea ocupatiilor din Romania , ci Expert legislatia muncii - cod COR 242220
Se poate folosi in orice institutie publica sau privata ...
Mulţumesc pentru răspuns. Cu alte cuvinte, întrucâ am văzut pe site că această funcţie este nou apărută conform legislaţiei, însemană că teoretic ar trebui să se înfiinţeze la orice instituţie o astfel de funcţie.
Nu este obligatorie înființarea unui astfel de post ... modificarea C.O.R.ului nu implica infiintarea unor posturi pentru functiile noi aparute.
Merci. ªtiu că nu este obligatoriu, dar teroretic s-ar putea înfiinţa, nu ?
Da, teoretic/practic se poate infiinta un astfel de post ....

Alte discuții în legătură

Recunoastere vechime studii privat vs bugetar cristiis cristiis Acum o luna am adresat o intrebare catre ANFP la care am primit un raspuns dar oarecum pe langa subiect. Incerc de mai mult timp, cu mai multe persoane ... (vezi toată discuția)
Administrator societate comerciala (microintreprindere) Garname Garname Pentru functia de administrator asociatul unui SRL trebuie sa aibe studii economice in cazul in care se angajeaza pe aceasta functie cu carte de munca sau sunt ... (vezi toată discuția)
Inspector ssm vs tehnician ssm apetra apetra Lucratorul nostru desemnat are certificat de absolvire, cursuri 80 ore, program perfectionare pt ocupatia inspector SSM, cor 315219, facut in 2009. Modificat ... (vezi toată discuția)