avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale valabilitate dovada rezervare denumire firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

valabilitate dovada rezervare denumire firma

Daca am o dovada rezervare denumire firma inca valabila emisa de Oficiul Registrului Comertului Bucuresti pot sa continui formalitatile cu aceasta dovada pentru inregistrarea unei firme in alt judet? Sau am nevoie de alta dovada de la Registrul Comertului la care voi depune dosarul de inregistrare?

Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: mihaema , utilizator 17:36, 7 Martie 2013
Rezervarea de denumire este valabila la nivel national. Puteti face rezervarea de denumire intr-un judet si sa inregistrati societatea in alt judet, totul este sa fie in perioada de valabilitate de 3 luni.
Daca depasiti termenul de trei luni de la data emiterii rezervarii denumirii firmei, contra cost o puteti prelungi.
Va multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezervare denumire firma amrita950 amrita950 Buna ziua, 1. La rezervarea denumirii firmei este necesar ca cererea sa fie insotita si de alte documente? Pe cererea standard am observat ca exista o ... (vezi toată discuția)
Nume la infiintarea firmei fefe48 fefe48 buna seara....pot sa infiintez un srl avand acelasi nume cu al unei firme radiate in 2010?...multumesc (vezi toată discuția)
Schmbarea sediului social Menyx Menyx Buna ziua . Schimbarea sediului social dintrun judet in altul implica schmbarea numelui firmei ? (vezi toată discuția)