avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire pamant (4 ha)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire pamant (4 ha)

As dori sa stiu, daca se poate cat m-ar ajunge (lei) dezbaterea de mostenire a 4 ha de pamant.
Daca este nevoie de alte detalii....cereti si am sa revim.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 21:13, 3 Martie 2013
In situatia in care mostenitorii nu se inteleg, partajul se va face la instanta si veti plati 3% taxa timbru.Numai cand aveti venutiri mici, se pot acorda facilitati :300 ron net -scutire/600 ron net reducere 50%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire taxe mostenitor cu handicap sevenx sevenx Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo scutire de taxe/impozit (notariale sau de alta natura)l pentru succesiune mostenire in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Facilitati fiscale persoana cu handicap coculeanasavin coculeanasavin Cf.dosar medical 64490 incepind cu 01.11.2009, anual, mi se elibereaza un certificat de incadrare in grad de handicap, beneficiind astfel de scutire de impozit ... (vezi toată discuția)
Ieșire din indiviziune (teren). taxa de timbru este foarte mare, prin ce altă modalitate aș putea să obțin jumătatea mea? doina-dobrescu doina-dobrescu Buna ziua, Dupa divort, impreuna cu fostul meu sot avem un teren intravilan de 5 ha. De 20 de ani ma rog sa vindem acest teren si nu vrea, nu vrea sa vina la ... (vezi toată discuția)