Actul de propietate facut cu ani in urma dupa titlu de propietate care a avut nr de tarla gresit.Vreau sa fac cartea funciara de o jumatate de an .Am fost la primarie mi sa dat o nota cu corectia nr 33 si nu 34a tarlalei catre notariat ,de la notariat am ,fost trimes la oficiul de cadastru,dar dumnealor mi-au spus ca nu e bine si am fost trimes la tribunal am vorbit cu un avocat ,mi sa spus ca dureaza si costa si nu am bani.
rog dati-mi o solutie am auzit ca se asteapta o lege cu modificarile la titlu...Multumesc
Am fost la notar si a spus ca trebuie sa ma duc la cadastru ,la cadastru au zis sa modific titlu la notariat dati-m o solutie, legea de care scriti la cadastru nu o cunosc .
Referitor la titlul de proprietate cu parcela si numarul de tarla gresit in judetul iasi juristi de la cadastru nu vor sa se faca modificari in titlul de proprietate decat pe cale juritica.de aproape un an ne chinuim sa facem ceva fara proces dar tot acolo se ajunge.Noi va multumim pentru acele informatii care ne-au bucurat la momentul acela.