avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scriere titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scriere titlu de proprietate

Buna ziua,
Care este legea care reglementeaza termenul de scriere a unui titlu de proprietate?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: andr33apn , utilizator 18:16, 13 Iunie 2013
Buna ziua,

Ce vreti sa spuneti prin scriere a unui titlu de proprietate? Inscriere/notare in CF cumva? Detaliati situatia cat de cat ca sa vi se paota da un raspuns.

Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2013
Dana Fatol, Avocat
pentru pamanturile aflate in devalmasire si a caror titluri de proprietate se dau cu sprijinul primariilor (comisiilor de fond funciar).Adica mai eaxact, s-au facut lsitele la primarie, au trecut si de comisia judeteana la prefectura si acum, au ajuns spre scrierea titlurilor de proprietate la cartea funciara.Aici ma interesa daca au un termen exacat....
Termenul este trecut in genere in regulamentul intern al OCPI!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate adri85adriana adri85adriana Buna ziua , Va rog sa mi spuneti care este termenul maxim de eliberare a titlurilor de proprietate ? Intrebarea mea vine in urma faptului ca in luna MAI ... (vezi toată discuția)
Rectificare titlu de proprietate Adrian79 Adrian79 Buna ziua, Am si eu o problema juridica. Chiar daca sunt jurist nu ma prea descurc cu ea. E vorba de modificarea a doua titluri de proprietate in care au ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu bucluc loosh36 loosh36 Am mostenit o suprafata de teren in localitatea R. Am aflat de ea doar cand am citit titlul de proprietate al defunctului. Stiu doar suprafata, dar nu stiu ... (vezi toată discuția)